Magánszálláshelyünk családok és párok, valamint cégek számára az alábbi lehetőségeket kínálja kikapcsolódásra:

  • mediterrán stílusú élménykert
  • kerti programok
  • zárt parkoló
  • Wi-fi

Autóval érkező vendégeink számára a vendégház területén belül, zárt parkolót ( ingyenes ), valamint a vezeték nélküli internet hozzáférést biztosítunk ( ingyenes ).

SZÉP KÁRTYA  ELFOGADÓHELY! 

További, a szállással  kapcsolatos információk:

Szálláshelyünk felnőttbarát, ami azt jelenti, hogy 6 éven aluli vendégeket nem fogadunk, vagy csak abban az esetben, ha az erre kialakított lakrészünk foglaltsága ezt lehetővé teszi.

 
Bejelentkezés és kijelentkezés:
 
A szálláshelyet érkezés napján 15 órától lehet elfoglalni és elutazás napján 10 óráig kérjük elhagyni.  A vendégház a lefoglalt szálláshelyet az érkezés napján 20 óráig tartja fenn, ezután jogosult annak értékesítésére. Eltérő igény esetén kérjük vegyék fel a kapcsolatot a recepcióval.
A foglalás benyújtásával a szállásfoglalást leadó vendég elismeri, hogy a foglalási és lemondási feltételeket megismerte, és azokat elfogadja!
Lemondási feltételek
A foglaló nélküli foglalások lemondása ingyenes. Kérjük azonban a vendégeinket, hogy a lemondásukat minden esetben e-mailben legalább az érkezést megelőző 8 nappal korábban tegyék meg. Amennyiben a lemondást kiváltó ok ennél később keletkezik, kérjük azt a legrövidebb időn belül a Vendégház felé jelezni.
A foglalóval megerősített foglalások lemondása esetén az alábbi szabályok érvényesek.
Foglalót nem áll módunkban visszaadni. Amennyiben a vendég az érkezési napot megelőzően legalább 15 nappal korábban írásban lemondja a foglalását, a befizetett foglaló teljes összege a lemondást követő 1 éven belül felhasználható legalább ugyanolyan értékű foglalásánál. A vendég az általa befizetett foglalót tehát nem veszti el!
A lakrészekben nincs lehetőség a foglaláson feltüntetettnél több személy elszállásolására. Ebben az esetben az üdülő visszautasíthatja a foglalást, vagy különdíjat számol fel.

 
Green Park Villa:

NTAK: MA19009321

adószám: 72763339-1-30

Green Park Vendégház:

NTAK: MA19009206

adószám: 72792366-1-30