Panziónk családok és párok, valamint cégek számára az alábbi lehetőségeket kínálja kikapcsolódásra:

  • mediterrán stílusú élménykert
  • kerti programok
  • meeting terem szolgáltatás / új /
  • klubszoba / új /
  • zárt parkoló
  • Wi-fi

Autóval érkező vendégeink számára a panzió területén belül, zárt parkolót ( ingyenes ), valamint a vendégház területén vezeték nélküli internet hozzá férést biztosítunk ( ingyenes ). Vendégeink kényelmét fokozva a megjelölt lakrészekben beépített klíma ( fizetős )szabályozza az ideális hőmérsékletet.
Tárgyalás vagy összejövetelek számára keres megfelelő helyszínt?
Vállalkozások, valamint egyéb rendezvények számára meeting termet és rendezvény helyszínt is biztosítunk 20 fő erejéig. Tárgyalások, csapatépítő tréningek, osztálytalálkozók, stb.. helyszínéül remek választás a Green Park Panzió rendezvényterme és klubszobája.
SZÉP KÁRTYA ILLETVE ERZSÉBET UTALVÁNY ELFOGADÓHELY! 

További, a szállással  kapcsolatos információk: 
Bejelentkezés és kijelentkezés
A szálláshelyet érkezés napján 15 órától lehet elfoglalni és elutazás napján 10 óráig kérjük elhagyni.  A vendégház a lefoglalt szálláshelyet az érkezés napján 20 óráig tartja fenn, ezután jogosult annak értékesítésére. Eltérő igény esetén kérjük vegyék fel a kapcsolatot a recepcióval.
A foglalás benyújtásával a szállásfoglalást leadó vendég elismeri, hogy a foglalási és lemondási feltételeket megismerte, és azokat elfogadja!
Lemondási feltételek
A foglaló nélküli foglalások lemondása ingyenes. Kérjük azonban a vendégeinket, hogy a lemondásukat minden esetben e-mailben legalább az érkezést megelőző 8 nappal korábban tegyék meg. Amennyiben a lemondást kiváltó ok ennél később keletkezik, kérjük azt a legrövidebb időn belül a Vendégház felé jelezni.
A foglalóval megerősített foglalások lemondása esetén az alábbi szabályok érvényesek.
Foglalót nem áll módunkban visszaadni. Amennyiben a vendég az érkezési napot megelőzően legalább 15 nappal korábban írásban lemondja a foglalását, a befizetett foglaló teljes összege a lemondást követő 1 éven belül felhasználható legalább ugyanolyan értékű foglalásánál. A vendég az általa befizetett foglalót tehát nem veszti el!
A panzióban nincs lehetőség a foglaláson feltüntetettnél több személy elszállásolására. Ebben az esetben az üdülő visszautasíthatja a foglalást, vagy különdíjat számol fel.

wifi