A Green Park Panzió, Eger csendes kertvárosi részén, a történelmi belváros és a termálfürdő közelében található. Villánk területén lévő 4-koronás minősítésű apartmanok és lakrészek, a kertre nézve egymástól elszeparáltan illeszkednek a környezetbe.

Az Eger Villa előnye a tiszta friss levegő, a tágas ízléses romantikával kialakított 1500m2-es díszpark, ahol az éjjeli állatok távoli násztáncának hangja biztosít mély álmot és tartalmas pihenést. Legyen vendégünk , a barokk ékszerdobozban, fürdőzzön a törökök nyomában és ízlelgesse méltán híres kiváló borainkat. Egész évben szeretettel várja Önöket a Green Park Panzió.

Egri panziónkat ajánljuk:

  • csapatépítő üdülésekre
  • céges prezentálásokra
  • bor túrákra
  • és minden más alkalomra is

Múlt és jelen… a Green Park életében

Az idén lesz 21 éve, mikor a feleségem az egyik reggel csak ennyit mondott:
– Olyan jó hely ez az Eger, mit szólnál hozzá, ha csinálnánk egy  Panziót???
Egy feltételem van, ez az Eger Panzió olyan legyen, ahol mi is szívesen  eltöltenénk egy-két napot, így ezentúl minden nap nyaralni fogunk!

Húha!? – Semmi baj, gondoltam majd  alszik rá egyet, stb.stb.stb…, de szerencsére nem ez történt, így hát másnap csak folytatta.

Itt ez a nagy, hatalmas, gazzal teli kert, se nem külváros se nem belváros, Panziónak pont jó helyen van, végül is Eger centruma és a völgy is pár perc alatt nyugodtan elérhető.

Csináljunk egyedi lakrészeket, kerti tavat, tavirózsákkal, legyen olyan, mint egy botanikus kert, benne grillkonyha, kerti sakkpálya, lengőteke, csocsó, homokozó, teknőcök, nyuszik, így kedveznénk a gyerekeknek is.

Ezekkel az ötletekkel el leszünk egy pár évig, gondoltam. Na de a koronát az tette fel az egészre, mikor vagy két éve kitaláltuk, hogy hozzunk össze egy wellness részleget, de nem ám akármilyet, hanem ha már egyszer Eger, akkor legyen mondjuk…“TÖRÖK FÜRDŐ” a neve. Igaz ez véletlenül  bejött mert a törökös zenével, illatokkal úgy látszik jobban megy a romantikázás.

Wellness részlegünk, a szigorodó hatósági előírások miatt 2015-ben megszűnt! Megértésüket köszönjük!

Volt idő, mikor néha már úgy gondoltam talán végeztünk, az átalakítással, de hát ezt már megtanultuk, – egy vendéglátó ilyet sohasem gondolhat-, úgyhogy 2013 márciusában elkészült újabb szolgáltatást növelő tervünk. Ez a “SZULTÁNOK KLUBJA”. Egy fantasztikus adottságokkal rendelkező közösségi helység.

Mikor elkészültünk azt mondta a feleségem: Költözzünk ide, ez sokkal jobb mint…