A Green Park magánszálláshely, Eger csendes kertvárosi részén, a történelmi belváros és a termálfürdő közelében található. Villánk területén lévő 4-koronás minősítésű apartmanok és lakrészek, a kertre nézve egymástól elszeparáltan illeszkednek a környezetbe.

A Green Park előnye a tiszta friss levegő, a tágas ízléses romantikával kialakított 1500m2-es díszpark, ahol az éjjeli állatok távoli násztáncának hangja biztosít mély álmot és tartalmas pihenést. Legyen vendégünk , a barokk ékszerdobozban, fürdőzzön a törökök nyomában és ízlelgesse méltán híres kiváló borainkat. Egész évben szeretettel várja Önöket a Green Park magánszálláshely.

 

 

Múlt és jelen a Green Park életében

Az idén lesz 24 éve, mikor a feleségem az egyik reggel csak ennyit mondott:

–  Eger olyan gyönyörű város, mit szólnál hozzá, ha nyitnánk egy magánszálláshelyet? Egy igazán különlegeset, otthonosat, ahova szívesen jön mindenki, így ezentúl mi is minden nap nyaralni fogunk!

Itt ez a hatalmas kert, se nem külváros se nem belváros, Eger centruma és a völgy is pár perc alatt elérhető. Építsünk egyedi lakrészeket, kerti tavat, tavirózsákkal, legyen olyan, mint egy botanikus kert, benne grillkonyha és kerti sakkpálya.

Így fogtunk bele életünk legnagyobb kalandjába…
 

 

Magánszálláshelyünk személyzete két fős, elenyésző külső segítséggel működünk, így minden kifogást kérést azonnal le tudunk reagálni. Erősségünk a kreativitás, a rugalmasság a gyorsaság, és az eredeti szakmánkból adódóan a szépérzék iránti igény. Eredendően zeneművész tanár emberek vagyunk, majd szép lassan főállású vendéglátók lettünk. Lakrészeinket folyamatos megújulás alatt tartjuk, figyeljük vendégeink igényeinek változását. Célunk mindenképpen az, hogy olyan egyedi és igényes környezetet alakítsunk ki amire nyaralásaink során mi is vágyódunk. Ne legyen unalmas és megszokott, hanem legyen izgalmas és egyedi, ezért választottuk a mediterrán stílushoz közeli megoldásokat, mert ennek szerintünk fantasztikusan jó kisugárzást lehet adni.