CÉGEKNEK!

KONFERENCIA TEREM,

RENDEZVÉNYHELYSZÍN,

CSAPATÉPÍTÉS

Tovább

Kerti ötletek!
Kerttervezéstől a kertgondozásig. Tovább
Foglaljon online!

image001

MÉZES SAROK

Vendégkönyv

Vendégkönyv bejegyzéshez 31 hozzászólás

 • Kedves Edit és Tamás!

  Hálásak vagyunk Nektek,hogy az ott eltöltött 3 napunk olyan volt,mint valami mesebeli világba való utazás.A Ti kedvességetekre nincs szó,csak annyi,hogy igazán szívből jövő vendéglátást kaptunk,a kert szépsége páratlan és magával ragadó, a furulyaszó elvarázsolt mindkettőnket.A szállás igényes,kiváló ízléssel kialakított,a török fürdőzés igazi kikapcsolódás,a reggeli gazdag és finoman elkészített,friss alapanyagokból összeállított költemény.Köszönjük ezt a pihentető,nyugalmas,pozitív töltést adó hétvégét.Ha Eger és környéke,akkor csak a GREENPARK Vendégház.További kitartást és jó egészséget,erőt kívánunk Nektek: Kéringer Judit és Gábor

 • Csodálatos 3 napot töltöttünk itt, nagyon jól éreztük magunkat, reméljük, hogy még ebben az évben eljutunk hozzátok újra, de ha mégsem úgy alakul, akkor jövőre biztosan ott leszünk:) Réka & Zoli

 • Köszönöm a csodálatos hétvégét, amit eltölthettem/eltölthettünk Önöknél!

 • 3 csodálatos napot töltöttünk a harmónia, a nyugalom és a romantika szigetén. A kert gyönyörű, a törökfürdő hangulata elvarázsol, és a romantikus reggelik a kertben, egyszerűen olyan érzése van az embernek mintha egy teljesen más világba csöppent volna.
  Köszönjük a vendéglátást, csak ajánlani tudjuk mindenkinek és remélem lesz alkalmunk visszatérni.

  Egy romantikus pár

 • Minket a véletlen sodort a panzióba, mivel a neten Luna Panzióba foglalt szállásunk kritikán aluli volt ,így azt nem is vettük igénybe..
  Pokolból a mennybe!
  Ebben a környezetben eltöltött minden perc élmény.
  Békakurutty ide vagy oda, úgy aludtunk mint a bunda.
  Az egész család nagyon jól érezte magát, köszönjük!
  Hegedüs Család Budapestről

 • Szia!

  Bocsi, de véletlenül elhoztuk a kérdõívet. Minden nagyon szép és jó volt. Csillagos tízes!!! Jövõre is ott a helyünk!

  Köszönjük és üdvözlet: Milán, Eszti

 • Igaz,hogy csak 2 rövid napot sikerült itt eltöltenünk, de azt maximális elégedettséggel tettük….szívbõl ajánlom a vendégházat mindenkinek!!!

 • Drága Edit és Tamás!
  Amilyen fantasztikus emberek és házigazdák vagytok, olyan fantasztikus környezetet ápoltok! Nagyon jó volt nálatok vendégnek lenni!
  Köszönjük Tamásnak az örömzene lehetõségét!
  Reméljük, még találkozunk!
  Baráti üdvözlettel:
  Edit, Zita, Pista, Pali és Ádám

 • Edit és Tamás, Ti Két Kedves Ember!
  A Nálatok töltött, pihentetõ napok elteltével elhoztunk a Zöld Parkból egy kis békét, nyugalmat. A zajos fõvárosban talán így jobban bírjuk majd az elkövezkezendõ, hajtós napok terheit.
  Elhoztunk, de szerintünk még több maradt ott, abban az Édenkertben, amit Ti két kézzel, hozzáértéssel és szívvel-lélekkel hoztatok létre. Ez lehet az oka annak, hogy pár perc elteltével úgy éreztük, mintha mindig ismertük volna egymást. Meglepõ volt ez a mai, rohanó világunkban.
  Minden vándornak ajánljuk, térjen be Hozzátok, ha kedvességre, figyelmes vendéglátásra és valódi nyugalomra, feltöltõdésre vágyik.
  Köszönjük Nektek!
  Szeretettel: Feri és Ági

 • Kedves Edit és Tamás!
  Ezúton is szeretnénk megköszönni a kedvességet, az odafigyelést, a segítséget az ott töltött nászutunkon. A kert meghittsége, a törökfürdõ melege, A Békakirályfi dala :), a furulyaszó biztosította nekünk a feledhetetlen hetet. Biztosak lehettek benne, ha alkalmunk adódik rá, megyünk vissza, és küldöm a fiatal férjecskémet a reggeli kávétokhoz 🙂

 • Gratulálunk a 4 koronás minõsítési díjhoz! További jó egészséget és csak minden jót kívánunk!

 • Kedves Edit és Tamás!
  Köszönjük a három nyugalmas napot, a sok kedvességet, a gyönyörû és békességes kertet, a kis éji zenét, és az üveg bort. 🙂 Éljenek a békák és a nyulak, no meg a teknõcök. Reméljük, mihamarébb visszatérhetünk Hozzátok!

 • Kedves Edit és Tamás!

  Köszönjük a csodálatos néhány napot amit a panzióban töltöttünk.Minden növényen,szegleten,kínáláson érzõdik az Önökbõl áradó harmónia. Nagyon jó volt ebbõl a környezetbõl kirándulásra indulni és visszatérni.

  Üdvözlettel:
  Cseh Szilvia és családja

 • Sziasztok!

  Nagyon köszönöm ezt a csodálatos hétvégét!
  Gyönyörû környezetben,nagyon kedves emberekkel!Felüdülés volt a javából:-)
  Remélem mihamarabb visszatérhetek hozzátok!
  Baráti Üdv!Boci
  http://www.celebvadasz.com

 • Kedves Edit és Tamás!
  Nagyon jó volt nálatok!A török fürdõ kimondottan élvezetes az izléses,komfortos szobáról nem is beszélve.Még találkozunk és mindenkinek ajánljuk ezt a gyöngyszemet…

 • Kedves Edit és Tamás!
  Nagyon jól éreztük magunkat nálatok. Gyönyörû a kert, a török fürdõ páratlan! A gyerekek külön köszönik a Tamásnak a furulya játékot! Nagyon tetszett nekik is. Mi biztosan visszatérünk hozzátok. Szívélyesen ajánljuk minden Egerbe látogatónak!

 • Kedves Edit és Tamás!
  Super hetet töltöttünk Egerben és környékén.A panzió kertje gyönyörû a fogadtatás nagyon szivélyes a török fürdõ roppant romantikus.
  Ajánljuk mindenkinek!

 • Kedves Edit és Tamás
  Csodálatos hétvégét töltöttünk ebben a gyönyörû növényekkel tarkított panzióban.Köszönjük a szíves vendég látást.

 • Kedves Váradi család!
  >
  > Köszönjük,hogy az elsõ együtt töltött hosszú hétvégénket,feledhetetlenné
  > tettétek:a kedves fogadtatással,a figyelmetekkel,a vasárnap reggeli
  > furulyaszóval!A kertetek szépsége páratlan,a törökfürdõ fantasztikus és
  > kihagyhatatlan!
  > Ezt a panziót ne hagyja ki senki,aki Egerben jár!

 • Kedves Edit és Tamás!

  Köszönjük mindazt a kedvességet és szépet amit immáron harmadjára élvezhettünk nálatok. A kert pompája varázslatos minden alkalommal nem gyõzöm eleget csodálni. Köszönjük a vendégszeretetet, és a családias hangulatot.
  Szeretettel: Danika,Barbi és Pisti

 • Kedves Váradi család!

  Nagyon jól éreztük magunkat a Nálatok töltött pár nap alatt, ebben a csodálatos, nyugalmas környezetben. Igazi kikapcsolódást jelentett a város közepén béka- és furulyaszóra, kávéillatra ébredni.
  Jó visszagondolni Rátok, ilyen szíves fogadtatásban még nem volt részünk.

 • 3 gyönyörű napot töltöttünk Egerben, ebben a fantasztikus kertben, a szállás kifogástalan. És külön köszönet, a reggelikért, amiket kettesben tölthettünk, eszméletlen romantikus környezetben, és köszönet, a búcsú reggelért is! Csak ajánlani tudom, és biztosan vissza térünk!
  Köszönjük!

 • Kedves Háziak!

  A képek láttán gratulálni szeretnék a megújjuláshoz!Nagyon jó hangulatú, kíválló izléssel berendezett szálláslehetõségeket látok. Mi a barátnõmmel annak ideján a cantry apartmanban laktunk.Ma mégszívesebben laknék benne és élvezném a minden igényt kielégítõ kertet.Mégegyszer gratulálok, Áldott Húsvéti Ünnepeket kívánok: Auguszta

 • Köszönjük szíves vendéglátásukat, hogy e lakkal elvarázsoltak minket és hogy létrehozták ezt a szép szigetet. Csodás volt elrepülni a török idõkbe, fantasztikus élmény volt csobbanni egyet a pezsgõfürdõbe. További sok sikert az álmaikhoz.
  Egy szerelmes pár Valentin napján.

 • Köszönünk mindent!
  Nem felejtjük el soha e mesés kis szigetet! A csodás sziget kedves kis lakóit az itteni varázslatos csillagos éjjeleket, a reggeli harmatos fû illatát az éji tücskök csodás kis koncertjét a tavak lágy csobogását,a végtelen nyugalmat amit e hely sugároz…Kívánunk sok szerencsét kitartást hogy még sokáig lehessen e hely a táj kis fényes gyöngyszeme. Harran István és családja

 • Itt ülünk a kertben ,a reggeli kávénkat fogyasztjuk.Csiripelnek a madarak,kellemes az idõ,gyönyörû a kert meg a tavi rózsák.Néha-néha egy-egy béka is megszólal. Köszönjük a vendégszeretetet és a gondoskodást, és akár mentünk vagy jöttünk a kedves szavakat. Nagyon jól éreztük magunkat. Böröczki Judit és Péter Svédországból

 • Kedves Háziak!
  Csak elismerésünket tudjuk kifejezni a kifogástalan szállásért és mindenért ami minket ezen a csodálatos helyen megkaptunk. Az igazi szívből jövő vendégszeretet és a maximális segítőkészség amiben itt részünk lehetett. A kert, ami maga a béke, nyugalom, a gyönyörűség, amit ha az ember meglát, olyan érzése támad, hogy lerúgja a cipőjét , és azonnal nekiheveredjen a fűre. A török fürdőt is kár lett volna kihagyni, fantasztikus volt! A búcsúzóul kapott szerenád, magánelőadás egy külön élmény volt, s talán még egy kicsit meg is hatódtunk. Köszönet mindenért és jövőre találkozunk!nn1

 • Nagy Jánosné Évike

  Kedves Green park tulajdos!
  Kis történetemet ott kezdeném, h. 2000 év agusztusában esküdtünk , férjemmel ami azóta is Boldog Házasságban telnek mindennapjaink ,két szép egészséges gyermekeinkell megkoronázva!! Egyik nap eszembe jutott megnézem h. létezik e még az a hely ahol nászúton voltunk !!! Örömmel mutadtam férjemnek h. igen létezik , és nem is akármien színvonalban! Önöknél voltunk nászúton , és az a szeret teljes fogadás , és a hely szépsége feledhetetlen maradt!! Gyermekeinknek azóta is mesélünk rólla. A férje még trabanttal jött ki elén a vasútálomáshoz, és megnyerő modoruk igazán szimpatikus volt!! Ezzel a levéllel az volt a szándékom h. elismerésemet és gratulációnkat fejezzük ki, mint a képeket nézve igen-igen nagyon szinvonalassá építették, az amúgy is roppant kellemes környezetű vendégházukat!! Szeretnénk további sok sikert és sok-sok vendéget kívánni önöknek!! Nosztalgia képen egy pár fényképet elküldenék!!nn1

 • Kedves Edit és Tamás!

  Már a foglalás során kiemelt figyelmességet kaptunk, ez pedig a rövid két éjszakás ott tartózkodásunk során egy sajnos egyre kevesebb helyen tapasztalható vendégszeretettel párosult.
  A kert gyönyörű, a szobában mindent megtaláltunk, amire csak szükségünk volt, beleértve a nyugalmas pihenést is.
  Reméljük, jövőre valamivel hosszabb időt is eltölthetünk itt.
  A szállást csak ajánlani tudjuk és fogjuk minden ismerősünknek.
  Köszönjük a vendéglátást!

  Szabina és Zoli Hévízrőlnn1

 • Kedves Edit és Tamás,

  egy igazán tündér hely ez 🙂
  Szépséges fákkal, virágokkal, csivitkéző madarakkal, kuruttyoló békákkal, csobogással, tavirózsákkal…mindenhonnan árad az energia, ami tökéletes kiindulópont a töltődéshez 🙂
  Barátságosak, és életteliek a szobák, a törökfürdő…:)
  Azt hiszem, ha Eger a célváros, a szállás kiválasztása már nem okoz nagy fejtörést a jövőben 🙂

  Köszönjük a kedves vendéglátást, nagyon szerettünk ott lenni:)

  Nóri és Zsuzsann1

 • Drahy Green Hotel/Apartmann
  Boli sme v Egeri na krasnej vylete v jednej peknej apartmann panzione. Vedla ubytovania bola krasna zahrada . Izby boli nadstandardne kazdy mal jeden styl ako napriklad : turecke, japonske . Vedla apartmanov bola nadherna turecka lazen . Tento hotel bol jeden velmi dobry zazitok pre nas.

  Dakujemenn1

    
Facebook
Szép kártya elfogadóhely!

szep-kartyak

Erzsébet-utalvány Plusz elfogadóhely

Nyitott Kertek

nyitott kert