CÉGEKNEK!

KONFERENCIA TEREM,

RENDEZVÉNYHELYSZÍN,

CSAPATÉPÍTÉS

Tovább

Kerti ötletek!
Kerttervezéstől a kertgondozásig. Tovább
Foglaljon online!

image001

MÉZES SAROK

Erzsébet- utalvány Plusz elfogadóhely

Erzsébet-utalvány Plusz elfogadóhely lettünk!

2017 januárjától tudjuk elfogadni, az Erzsébet-utalvány plusz kártyával érkező vendégeket.

A teljesség igénye nélkül, az alábbiakban az Erzsébet-utalvány Plusz kártya zsebekről történő kifizetést említem meg. A lényeg, hogy szálláshelyeken az Erzsébet-utalvány Plusz kártya, ajándék zsebéből lehet fizetést indítani.  Fizetés terminálon keresztül gyorsan megoldható.

AJÁNDÉK-ZSEB

“A juttatás az Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus kártya Ajándék-zsebén keresztül használható fel kényelmesen és egyszerűen. Rendszeres cafeteria-elemként, de akár alkalmanként is biztosítható juttatási elem. Egyes meghatározott juttatásként mentesül a keretösszegektől, így felső értékhatár nélkül egész évben nyújtható. Évente három alkalommal csekély értékű ajándékként is adható.

Az Ajándék Erzsébet-utalvány névértékénél is többet érhet, a számos elfogadóhelyi kedvezménynek köszönhetően.

Széles körben, szinte korlátlanul felhasználható élelmiszer, – beleértve a fogyasztásra kész ételt -, műszaki cikk, lakberendezés, könyv, ruházat, vegyi áru, szépségápolás, papír-írószer, melegkonyhás vendéglátó helyen étkezési szolgáltatás, egészségmegőrzés, szabadidős tevékenység, sportfelszerelés, játék, utazás –beleértve a szálláshely szolgáltatást- termékkörébe tartozó termékek és szolgáltatások vásárlására”.

 

 

    
Facebook
Szép kártya elfogadóhely!

szep-kartyak

Erzsébet-utalvány Plusz elfogadóhely

Nyitott Kertek

nyitott kert