CÉGEKNEK!

KONFERENCIA TEREM,

RENDEZVÉNYHELYSZÍN,

CSAPATÉPÍTÉS

Tovább

Kerti ötletek!
Kerttervezéstől a kertgondozásig. Tovább
Foglaljon online!

image001

MÉZES SAROK

Csapatépítő programajánló

JUHÁSZ PINCÉSZET AJÁNLATA/idézet a honlapjukról/

A hozzánk ellátogató turistákat szeretnénk minél igényesebb körülmények között kiszolgálni, ezért nyitottuk meg borozóinkat a híres Szépasszonyvölgyben, így biztosítva kellemes környezetet a borkóstolásra vágyó vendégeknek.

A Szépasszonyvölgyben a 40-es pincében van lehetőség pincészetünk borainak kóstolására és megvásárlására. Piceborozónkban – mely 81m hosszú – a vendégek igényesen kialakított, rusztikus környezetben borozgathatnak. A borozó végében található bormúzeumi rész betekintést ad egy valódi pincészet hangulatába tölgyfahordókkal, palackos tárolókkal. Ha valakinek ízlettek boraink, saját trezort is bérelhet, ahol névre szólóan tároljuk a megvásárolt borokat.

Borkóstolók, pincelátogatások szervezését vállaljuk 140 főig, igény szerint hideg, meleg ételekkel kiegészítve, de a borozó tökéletesen alkalmas baráti összejövetelek, családi rendezvények lebonyolítására is.

DEMETER PINCÉSZET AJÁNLATA/idézet a honlapjukról/

Pincepiac

A Demeter Pincészet tavaly év végén indította szombati rendezvényét, a Pincepiacot – helyi és környékbeli termelők seregszemléjét a pincében és annak környékén. A Pincepiacon helyet biztosítunk minden olyan termelőnek, készítőnek, akiknek fontos az alapanyag minősége, a készítési eljárás, és a termék valóban kiváló minősége. Programunk az egrieknek és a turistáknak ad lehetőséget arra, hogy megismerjék a helyi termékeket. Úgy gondoljuk, a változatos egri programkínálat mellé egy újabb szolgáltatást biztosítunk azzal, hogy egy helyen megtalálják az érdeklődők a minőségi termékeket, árukat. Célunk, hogy a történelmi Kőlyuk Pincesor szervesen bekapcsolódjon az egri mindennapi életbe, és a turistáknak minden szombaton garantált egri programot kínáljunk. A Pincepiac minden szombaton 10 órakor nyit, és 16 óráig várja a vásárlókat. A Pincepiacon kapható termékek, a teljesség igénye nélkül: házi sajtok, vajak, vajkészítmények, befőttek, lekvárok, szörpök, méz, kemencés kenyér, háztáji zöldség-gyümölcs, gyógynövények, füstölt áru, szarvasgombás különlegességek, pálinka, fazekas termékek, kézzel festett selyemkendők, kristálypoharak, ajándéktárgyak. A választék folyamatosan bővül. A Pincepiacon a Demeter borok mellett kaphatók a Lopószáj Borút tagjainak borai is, melynek alapítója és tagja a Demeter Csaba – így egy helyszínen több termelő borát kóstolhatják és vásárolhatják meg a vendégek.

Demeter Pirítós, szombat esti borklub

A Demeter Pincészetben a borkedvelő és a borászat iránt érdeklődő vendégek megismerhetik a tradicionális borkészítés lépéseit, sétát tehetnek a több mint 300 méter hosszú, több ágból álló pincerendszerben és megkóstolhatják a Pincészet kiváló borait. Várjuk az egrieket és a turistákat egy kellemes szombat délutáni, esti borozásra, borkóstolóra, melynek kiváló helyszíne a Demeter Pincészet.

Bízom benne, hogy rendezvényünk erősíti Eger város hazai és nemzetközi pozícióját, színesíti programkínálatát és hozzájárul épített, természeti, történelmi és szőlészeti-borászati jó hírének öregbítéséhez.

 

Demeter Csaba, a Pincepiac alapítója, a hagyomány és az érték megteremtője és támogatója

­Telefon: 06-20/563-38-35, 06-30/239-73-53, web: demeterpinceszet.hu, webshop:pincepiac.hu

Email: demeterpinceszet@demeterpinceszet.hu, fb: demeterpinceszetben.pincepiac, demeter.pinceszet

3300 Eger, Kőlyuk Pincesor 28-30.

    
Facebook
Szép kártya elfogadóhely!

szep-kartyak

Erzsébet-utalvány Plusz elfogadóhely

Nyitott Kertek

nyitott kert